ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Раді вітати Вас на сайті нашого закладу!/Files/images/DSC_4340.JPG

Адреса сайту http://kamianka-school.edukit.kr.ua/

Звернення завідувача філії

Шановні батьки наших учнів!

Як батьки можуть допомогти дітям розпочати навчальний рік

  • Підтримуйте дитину, співпрацюючи зі школою. Ви можете цікавитися та обговорювати те, що викладають на уроках, про що дитина дізналася. Воєнний час потребує єднання!
  • Можна брати участь у семінарах щодо психічного добробуту, що допоможуть дітям відкрити нові зацікавлення та розвинути цікаві навички.
  • Підвищувати рівень фізичної активності як дітей, так і свій. Регулярна фізична активність та здорове харчування поліпшують психічний стан.
  • Використовувати потенціал психологів для підвищення власного рівня психологічної грамотності.
  • Зробити гаджет дитини помічником, а не відволікальним фактором. Завантажте в телефон дитини сімейний фотоальбом (не забудьте про домашніх улюбленців), або допоможіть скласти релаксійний плейліст; завчасно запишіть дитині тепле аудіоповідомлення, яке вона зможе прослуховувати, коли хвилюється в школі, тощо.
  • Зараз, як для батьків так і для педагогів важливим є підтримати дітей. не лише дати знання, а й мотивувати їх здобувати, дієво залучити до навчального процесу школярів. коли дитина психологічно налаштована, відчуває підтримку, внеї з'являється більше мотивації навчатися, вона звільняється від зайвих хвилювань та направляє енергію на те, що їй цікаво, що її розвиває.
  • Вибудуйте надійну комунікацію з представниками школи – так, аби і школа, і ви, постійно знали, де перебуває дитина.
Повідомляю, що навчальний 2022 -2023 рік розпочнеться 1 вересня.
Інформую вас про протиепідемічні заходи, які будуть вжиті в закладі освіти у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-2019). Керуючись Постановою МОЗ № 50 від 22.08.2020 року, відповідно до статті 40 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», на виконання пункту 17 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», доводжу до вашого відома:
1. З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19), з урахуванням необхідності забезпечення належних протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (СОVID-19), відповідальність за організацію та виконання протиепідемічних заходів залишаю за собою.
2. Адміністрація, педагогічний, обслуговуючий персонал школи, пройшли відповідний інструктаж та забезпечуватимуть роботу школи з дотримання правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів.
3. Допуск до роботи персоналу здійснюватиметься за умови використання засобів індивідуального захисту (респіратора, захисного щитка або маски, в тому числі виготовленої самостійно) після проведення термометрії безконтактним термометром з 7.30 до 8.00.
4.Завідувач філії, Подурець Н.О., забезпечує:
– організацію централізованого збору використаних засобів індивідуального захисту, паперових серветок в окремі контейнери (урни) з кришками та поліетиленовими пакетами, з подальшою утилізацією;
– необхідні умови для дотримання здобувачами освіти, працівниками правил особистої гігієни (рукомийники, мило рідке, паперові рушники, антисептичні засоби для обробки рук тощо). Всім необхідним школа забезпечена!!!

5. У зв`язку з забороною проведення масових заходів, святкування Дня знань на пришкільному майданчику не буде. Кожен класний керівник проводить перший урок для свого класу в кабінеті.
6. Заклад забезпечений необхідними засобами та обладнанням (1 безконтактний термометр, дезінфекційними, в тому числі антисептичними засобами для обробки рук, засобами особистої гігієни та індивідуального захисту); Медичний нагляд за дітьми забезпечуватимуть класний керівник та адміністрація закладу.
7. У коридорі, на вхідних дверях розміщена наочна інформація про необхідність дотримання респіраторної гігієни та етикету кашлю.
8. Адміністрація школи розробила маршрути руху здобувачів освіти (залучені всі можливі входи в приміщення закладу) та склала графік, за яким відбуватиметься допуск здобувачів освіти до закладу. Графік допуску сформований таким чином, щоб запобігти утворенню скупчення учасників освітнього процесу. Діти допускаються до приміщення школи з 7.30 до 8.25. Учнів зустрічають та супроводжують до класу вчителі.

9. Забороняється допуск до закладу освіти батьків та сторонніх осіб.

10. Педагогічні працівники перед початком занять проводять опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби.
В разі виявлення ознак гострої респіраторної хвороби, за відсутності батьків, здобувачі освіти одягають маску, тимчасово повинні бути ізольовані в спеціально відведеному приміщенні закладу, інформуються батьки (інші законні представники) та приймається узгоджене рішення щодо направлення до закладу охорони здоров’я. Після вилучення особи з симптомами інфекційної хвороби в приміщенні, де перебувала така особа, проводиться провітрювання поза графіком та дезінфекція поверхонь.
11. Вхід до приміщень закладу дозволяється при наявності захисної маски або респіратора.
Захисні маски можуть не використовуватися під час проведення занять у навчальних приміщеннях. Під час пересування приміщеннями закладу освіти використання захисних масок є обов’язковим. Для учнів 1-4 класів вхід та пересування приміщеннями закладу освіти дозволяється без використання захисної маски або респіратора.
12. На всіх входах до закладу організовані місця для обробки рук антисептичними засобами.
13. Проведення занять впродовж дня для одного і того ж класу в одному й тому ж самому кабінеті, застосування модульного підходу до організації вивчення дисциплін тощо.
14. За можливості будемо проводити заняття з окремих предметів на відкритому повітрі.
15. У санітарних кімнатах наявне рідке мило та паперові рушники. Основним заходом гігієни рук в умовах закладу освіти є миття рук з милом.
16. Після проведення занять у кінці кожного робочого дня вчителі та прибиральники проводитимуть очищення і дезінфекцію поверхонь (в тому числі дверних ручок, столів, місць для сидіння, перил, тощо).
17. Після кожного навчального заняття проводитиметься провітрювання впродовж не менше 10 хвилин. Під час провітрювання забезпечуватимуть безпеку дітей чергові вчителі.

Організація харчування

18. Розроблено та доведено до відома класних керівників графік харчування учнів 1-4, 5-9 класів. Враховано розрахунок максимальної кількості учнів, які можуть одночасно отримувати та вживати їжу, не порушуючи фізичної дистанції 1 метр. Організація мультипрофільного харчування за типом «шведського столу» та шляхом самообслуговування на період карантину не дозволяється.
19. Функціонування питних шкільних фонтанчиків не дозволяється. Питний режим дитини організовується з допомогою використання індивідуальних ємностей для рідини.
20. При організації харчування необхідно забезпечити відстань між столами не менше 1,5 м та розміщення за столом не більше 4-х осіб.
21. Організація харчування відбуватиметься шляхом роздачі попередньо фасованої харчової продукції, відповідно до норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 р. № 1591.
22. Усі працівники харчоблоку забезпечені засобами індивідуального захисту із розрахунку захисна маска на 3 години роботи, одноразовими рукавичками.

Бережімо себе й наших дітей!

З повагою, завідувач філії.

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

МЕДИЧНИЙ ОГЛЯД ШКОЛЯРІВ 2023!

КАМ’ЯНСЬКОЇ ФІЛІЇ НОВОМИРГОРОДСЬКОГО ЛІЦЕЮ №2 !!!

ОБСТЕЖЕННЯ ДІТЕЙ Є ОБОВ’ЯЗКОВИМ!!!

Інформуємо про порядок проходження обов’язкових щорічних профілактичних медичних оглядів учнів

Медичний профілактичний огляд проводитиметься по попередньому запису до сімейного лікаря, з яким підписана декларація про надання первинної медичної допомоги.

Запис на прийом здійснюється через систему Medcard24 в особистому кабінеті пацієнта, або в реєстратурі за телефоном: (05256) 4 -14 -38.

Потім необхідно звернутися до свого сімейного лікаря або педіатра, з яким підписана декларація, і лікар, згідно з наказом МОЗ України, має видати направлення на огляд вузькими спеціалістами.

/Files/images/Привітання від педагогічного колективу Кам\'янської філії І-ІІ ступенів.jpg

/Files/images/Привітання від педагогічного колективу Кам\'янської філії І-ІІ ступенів!.jpg

/Files/images/11111.jpg

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Листопад 2021 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930